Nuwe jaar – nuwe voorkoms

Om te pas by my skryfwerk het ek die voorkoms van my blad aangepas. Liefde gaan tog oor die hart, oor sagtheid en weerloosheid,, oor romanse en drome. Om jou sielsmaat te ontdek en te weet waar om te soek, behoort die reis van elke vrou te wees, ongeag jou ouderdom.

Gaan nooi jou vriendinne, en ook jou vriende (want ek het n hele klompie vriende wat my boek Maalkolk geniet het) om te kom kyk en saam te lees. Die Lied van Lorelei sal hopelik binne die volgende week  op Kalahari.com beskikbaar wees. Gaan kyk gerus by my nuwe boeke hoe hy lyk en waaroor dit gaan.  Klik “hou van” op my blad as jy daarvan hou.

Ek sien uit na jul kommentaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s