Die Lied van Lorelei – Tweede Boek

a8abc0f6-b3d0-4da1-b7da-fac5937ae815[1]

Die e-boek formaat van Die Lied van Lorelei is nou beskikbaar op Kindle Books SA E-Reads. (Sien die skakel by Nuwe Boeke). Ek hoop om dit ook op Kalahari.com te sien gedurende hierdie week. Die harde boek  is nog by die drukkers en behoort teen volgende week afgelewer te word. Die eerste kennisgewings na die boekwinkels toe is reeds uitgestuur en ek hou styf duim vas dat die boeke ook eersdaags in al die groot boekwinkels beskikbaar sal wees.

Elke dag gee ek een stap vorentoe en elke dag is vir my vol vreugde en opgewondenheid oor  nuwe verwikkelinge en nuwe vooruitsigte. Ek kry gedurig nuwe insigte uit my omgewing en ek leer van die kinders, die miere en die diere.

Ek sien dat liefde universeel is en dat ons almal ‘n behoefte daaraan het. En ek sien ook dat niemand ooit te veel liefde kan kry nie. Ware liefde uit die hart is ‘n kosbare juweel wat jy telkens na terugkeer om die skoonheid daarvan te bewonder. Maar liefde moet ook prettig wees, want twee mense wat saam kan lag, sal saam kan huil en saam kan liefkry.

Kom deel dit met my in Lied van Lorelei. Dis ‘n vreugdevolle, prettige boek vol liefde en lag, maar ook met sy ernstiger kant.

Geniet dit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s