Mari e-boek

Mari voorblad content_4868902_DIGITAL_BOOK_THUMBNAIL[1]

Die oomblik toe Dewald Bosman vir Mari Wolmarans sien, het hy geweet hy wil met haar trou. Mari is die beeldskone suster van Thinus Wolmarans, plaasbestuurder op Bergvliet, die familieplaas van die Bosmans. Mari se donker verlede volg haar soos ‘n nagmerrie. Waarvan en vir wie het sy gevlug met haar driejarige seuntjie, Dirkie? Dewald vra vir Mari om met hom te trou en sy stem in, maar dit sou slegs ’n huwelik in naam wees, tot sy anders besluit. Dewald is bereid om sy hart te waag op hierdie lieflike vrou, maar sal Mari kan vergeet wat agter haar lê en hom liefkry soos hy vir haar en haar seuntjie?

Beskikbaar by: http//:Amazon.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s