Nuutste e-boek: Lelani

content_4940663_DIGITAL_BOOK_THUMBNAIL[2]

Ek is bly om my nuuste e-boek bekend te stel.

Lelani Botha bly saam met haar broer Chris by hul pa in sy huis op ‘n kleinhoewe net buite Middelburg. Hulle vlug uit hul ouerhuis weg na ‘n insident wat hulle tot in hul diepste wese ruk. Lelani het op ‘n bouvallige kliphuis langs die spruit wat oor hul grond loop afgekom en sy en Chris restoureer dit en gaan woon saam daar. Hier word hulle weer stadig mens en vind hulle uit dat die liefde en goedheid alles oorwin; selfs die intense wantroue en die pyn van verwerping.

Die vermoë om te buig maar nooit te breek nie; die wil om te bly staan ten spyte van hul omstandighede is ‘n wilsbesluit. Hulle sal regop staan en reguit kyk sonder verskoning vir wie hulle is of waar hulle vandaan kom. En die liefde waarteen Lelani so stry kry die oorhand as sy eindelik besef dat alle mans nie eenders is nie en dat Leon haar liefhet by alle grense verby.

Soos sy ook vir hom.

Hierdie mooi boek is beskikbaar by http:// Amazon.com.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s