As dit so stil raak

 

tb_waterfall_wallpaper_avantzone-1024x768

Soms, as dit so stil raak, slaan my hart op vlug na waar dit koel en groen is, waar die rivier kronkelend deur die digte bosse gaan en sy pad oop stoot tussen die hoë koppe deur. Ek hoor die visarend se roep, en voel die bries oor my gesig soos ek stadig stroomaf dryf. Die koppe styg diggroen weerskante van my op, teen die wolklose blou in.

Dis net ek en die water en die wind.

Ek sluit my oë en voel hoe dit oop raak bo my, binne my, tot ek opstyg en my lyf dobberend in die water los. Ek word gedra op die wind, gevang in die suigkrag van die dwarrel en soos saad  versprei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s