Nuut: Vervolgverhaal – Maandanser

e5e93981-d7e5-4887-ab93-5b06662fae29[1]

Ek het besluit om die mooi verhaal van Herman en Dirk, van Maryna en Denise, en van Trixie en Pieter as ‘n weeklikse vervolgverhaal aan te bied. Die eerste episode sal van Vrydag, 26 September 2014 te lees wees op die Vervolgverhaalblad. Herman vind eindelik weer sy voete na ‘n rampsoedige huwelik wat hom byna vernietig het. Hy is tevrede en gelukkig met sy nuwe huis en sy nuutgevonde vrede, tot die Maandanser een aand in sy tuin verskyn en hom heeltemal betower, want sy is verruklik mooi. Wie is sy en wat soek sy in sy tuin?

Dirk sien die eerste keer vir Denise in haar boetiek en sy slaan sy voete onder hom uit, want sy lyk vir hom soos ‘n eksotiese paradysvoël. Sy kunstenaarshart vind haar onweerstaanbaar en hy weet hy is nie meer dieselfde man wat daar ingestap het om vir sy sus Trixie in verestola te gaan soek vir die jaarlikse dorpsdans nie. Sy liefde vir hierdie beeldskone vrou laat hom ver en wyd reis, maar hy doen dit, want hy weet sy is die een…

Trixie kan nie verstaan vir wat haar speelmaat en jong boer van die buurplaas nou so snaaks optree nie. Sy wil vir Herman, haar boeta Dirk se vriend, hê, maar Pieter reken hy is ‘n vaak vis en buitendien is Trixie syne… Kom lees saaam aan hierdie mooi storie. Ek deel dit graag met jou.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s