Die grootste geskenk kom van jou af – jy hou die sleutel

Old Bookscanstockphoto10993883

Die grootste deel van die vreugde daarvan om ‘n boek te skryf, is om te weet iemand lees dit en hou daarvan. Ek weet daar is baie van julle wat my boeke gekoop het, en daarvoor sê ek baie dankie. Maar ek wil so graag weet of jy die boek geniet het. Ek kan net beter skryf as ek weet ek is op die regte pad en daar kan jy my help, want ek leer van jou. Hou jy van wat ek skryf?  Waaroor ek skryf? Hoe ek skryf? Sal jy weer een van my boeke koop? Laat my weet deur my boek ‘n ster (of twee, drie, vier) te gee by die boekwinkel waar jy hom afgelaai het? Een ster is ook reg, want dan weet ek ek moet my regruk! Of teken in by hierdie webwerf en vertel my wat jy van ‘n boek gedink het?

Ek kan net die volgende treë vorentoe gee as jy my help op my pad. Asseblief, ken sterre toe of gesels met my op Twitter, Facebook, of hierdie blad. Al my e-boeke is nou by Goodreads, Amazon.com, myAfrikaans, eReads, Leisure Books, Leserskring, Kalahari.com, Exclusive books, en Kwarts.com se webwerwe te sien. As jy een daar gekoop het, ken daar sterre toe.

Baie dankie vir jou hulp. Ek het jou nodig om te groei. Jy hou die sleutel tot my sukses.

Praat met my by:

racsmo2011@gmail.com

@racsmo2011 op Twitter

https://www.facebook.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s