Woorde soos water

tb_waterfall_wallpaper_avantzone-1024x768

Ek is so opgewonde omdat ek reeds my nuwe boek se eerste twee hoofstukke voltooi het. Na ‘n effense gesukkel is ek eindelik terug in my gewone roetine en kom die woorde flink en vinnig. Ek het reeds ‘n naam vir die boek, maar wil dit nie nou al bekend maak nie, want soos dit met skryf gaan, besluit een of meer van die karakters dalk om iets heeltemal teen dit wat jy vir hom of vir haar beplan het, te doen. Dit gooi natuurlik die hele storie deurmekaar en krap die res van die karakters om en dan doen hulle weer iets wat ek nie beplan het nie. Mens weet nooit wat gaan gebeur nie…. Dit is dus veiliger om die naam in jou agterkop te hou tot die storie voltooi is. Miskien pas dit nie meer nie.

Maar ek vorder flink so tussen al die ander take deur en ek hoop om ten minste 2000 woorde per dag te skryf. Dis nie te veel gevra nie en aansienlik stadiger as wat ek voorheen geskryf het. Maar wie weet, miskien raak ek so geïnspireerd en vol energie dat ek baie meer as dit neerpen.

En dit hang natuurlik van my karakters af. Hulle wil dalk nie saam speel nie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s