Verandering

Maalkolk Amason 8Mar2015 4172cf27-6692-48a5-b5cf-9cf7fa459ee6[1]

Iemand sê nou die dag vir my dat ons nie ander uitkomste kan verwag as ons dieselfde dinge oor en oor doen nie. Ons moet anders dink en doen as ons ʼn ander resultaat verwag. Toe skraap ek my moed bymekaar en besluit dis nou of nooit. Hier moet verandering kom.

ʼn Skrywer se eerste pennevrugte is mos maar teer plantjies wat gekoester en vertroetel wil word. En hulle sit so lekker in die hart, so gereed om uitgehaal en bekyk te word met groot genoegdoening. Maar mettertyd kom mens agter hulle dra nie vrugte nie. Hulle boodskap roep nie hard genoeg nie, verbygangers vertoef nie onder hul skadu nie. En toe wonder ek oor die onvrugbare vyeboom… Is dit nou my beurt om byl in te lê en af te kap? Of sal ek net bietjie snoei? Ek besluit om by ʼn punt begin, dalk maar net eers bolangs regmaak, wilde lote snoei en die klein jakkalsies uit die wingerd kry.

Om die groeiproses aan te help, begin ek by die skryf van beter loktekste en ek gaan boekomslae verander waar dit nodig is.

Hou dus maar hierdie spasie dop vir die mooiste omslae en ‘n kort beskrywing wat jou regop gaan laat sit. Ja, dit sal ‘n tydjie neem, maar ek sal een vir een kosbare storie vat en dit nuut vir jou aanbied tot jy dit nie meer kan uithou nie. Jy sal jou nuuskierigheid nie kan bedwing nie en jy sal moet gaan kyk wat is binne-in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s