Ons is nie almal so nie

Old Bookscanstockphoto10993883
Ek is ‘n onafhanklike skrywer van liefdesromans- en novelles en ek is goed daarmee. Ek het reeds my merk gemaak deur 10 boeke self uit te gee en te bemark. My boeke is reeds beskikbaar by Leserskring, Kwarts, myAfrikaans, Exclusive Books, Kalahari/Takealot, Leisure Books en Amazon.com. Die elfde boek uit my hand is reeds by my beta-lesers en ek hoop om dit binne die volgende twee maande op die rakke te hê. Ja, ek is trots op wat ek bereik het, maar ek is nie arrogant nie. Dit vat toewyding, baie harde werk en self-disspline om ‘n boek te skryf. Ongelukkig is ‘n graad of kursus in kreatiewe skryfkuns nie binne almal se bereik nie, en dis ook nie ‘n vereiste nie. As jy kan lees, kan jy praat, kan jy skryf. Ek het baie gelees en geleer oor hoe om te skryf, die kuns van storievertel, die moets en moenies van die uitgewersbedryf. En ek het onophoudelik geoefen deur te skryf. Ek glo my skryfwerk is van so ‘n gehalte dat dit binne die raamwerk van goeie skrywerk val. Daarom gee ek self my boeke uit. Nie alle onafhanklike skrywers lewer swak werk nie. Die bewyse is daar. Onafhanklike skrywers het jou ondersteuning nodig en verdien erkenning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s