‘n Wonderwerk het gebeur

Dit verskaf vir my soveel vreugde om by enige van ons groot boekwinkels se webwerf te gaan soek na my e-boeke en hul daar te vind. Netjies onder mekaar staan hul daar en glimlag vir my. En ek glimlag soos ‘n idioot terug. Ek glimlag nie net nie; nee, ek sit gemaklik terug in my skryfstoel en verlekker my in hoe mooi hul almal lyk. Ek weet vandag hoe dit voel om (so effentjies) die vrug van jou arbeid te sien. Die proe sal nog kom; ek glo dit onwrikbaar.

Jy kan solank gaan loer by Takealot (voorheen Kalahari.com), Leserskring, Leisure Books, eReads SA, myAfrikaans, Kwarts Publishers en jy sal selfs vir MARI  by Kobo Books vind. By Amazon.com sal jy al my boeke vind.

Al my boeke is nog nie by alle winkels te kry nie, maar jy behoort ‘n goeie versameling by die winkels bo te vind. My drie Engelse boeke is reeds in Suid-Afrika beskikbaar by eReads SA by hierdie skakels:

Destined to Love: http://ereads.co.za/product/destined-to-love/

The Road to Eden: http://ereads.co.za/product/the-road-to-eden/

Oak Seed: http://ereads.co.za/product/oak-seed/

Met my elfde boek, Skat van die Seerower, so op die hond se stert, kan ek regtig sonder voorbehoud sê dat ek baie hard gewerk het die afgelope twee jaar, maar dat ek tevrede is met dit wat ek gedoen het. Die groot toets lê natuurlik by die lesers. Dis julle wat my lot as skrywer sal bepaal.

Ek sluit dus af met die pleidooi dat jul die insetsel hieronder sal lees en dat jy vir elke boek wat jy lees, ‘n kort resensie skryf op Twitter, Facebook, Amazon, of op die skrywer se webblad. Twee sinne is genoeg, of meer as jy so voel.

Ek pleit nie net vir my nie, maar vir alle skrywers wat so afhanklik is van die lesers se terugvoer.

11752571_10155866090970722_272654106127386564_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s