‘n Tyd vir stilte

images[8]

Ek gaan hierdie Kerstyd gebruik om te reflekteer oor die jaar wat verby is en ook die jaar wat voorlê. Daar het so baie wonderlike dinge gebeur met my en myne hierdie jaar. Daar is ook die seer van ‘n ma aan die dood afstaan. Afgesien daarvan was 2015 weereens vir my ‘n hoogtepunt – ‘n jaar vol vreugde, liefde en vrede. Ook ‘n suksesvolle jaar omdat ek daarin geslaag het om my doelwit te behaal – om twee boeke vir 2015 te skryf en uit te gee. En nog lekkerder, ook ‘n derde boek, Die Vita Faktor, wat tans by die uitgewers is. Ek het waarlik baie om voor dankbaar te wees.


Kom ons oordink  hierdie jaar wat verby is. Kom ons kyk wat ons geleer het, wat ons ingesit het en wat ons uitgekry het. Kom ons sien uit na 2016 en besluit sommer nou al dat dit ‘n wonderlike gawe is wat ons kan vul met alles van ons keuse – vreugde, vrede, en liefde of angs, woede en bitterheid.

Waarmee gaan jy die gawe van tyd vul?

Ek kies die vreugde, vrede en liefde.  Ek wens dit vir elkeen van julle toe. In oorvloed.

Wees geseënd en hou die liefde lewendig.

Ons gesels weer in 2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s