DIE VITA FAKTOR

Snail 10470891_841198432622509_2594558303180483519_n

Daar is so baie werk aan die skryf en uitgee van ‘n boek. ‘n Skrywer moet baie geduldig wees. Niks mag deurgejaag word of half gedoen word nie. Dit vat tyd en geduld voor die boek uiteindelik in die lesers se hande beland. En dan kom die afwagting, die opwinding van iets nuuts, van ‘n nuwe storie met interessante karakters en baie kinkels en draaie voor die verhaal eindelik tot ‘n einde kom. Hopelik is die leser spyt as die einde van die boek op hande is, en nog beter is dit as die leser die boek liefdevol oor die buiteblad stryk en vergenoeg neersit.

‘n Skrywer begeer niks meer  of niks minder nie. Ek hoop dat Die Vita Faktor jou met genoegdoening en tevredenheid sal laat en ook sal laat uitsien na die volgende in Die Faktor reeks. Ek is reeds besig met Die Lucerna Faktor en ek glo jy gaan dit net so geniet soos hierdie eerste poging van my. Die boeke gaan in gedrukte vorm en ook as e-boek beskikbaar wees.

Ek is so bevoorreg om die eerste lesersopinie oor my nuwe WF/Fantasie, Die Vita faktor, hier te kan plaas. Ek sien uit daarna om die proef kopie in my hande te hou. Een van die dae, een van die dae …

Kort Leseropinie – DIE VITA FAKTOR

Ek het onlangs Rachelle du Bois se heerlike debuut-fantasieverhaal, Die Vita Faktor, wat deur Thompson Boekdrukkery uitgegee word, gelees en baie geniet. Die skryfster se verbeelding ken geen perke nie en sy gaan so gemaklik met die genre om dat mens sou dink sy is ‘n ou hand as dit by die skryf van fantasie kom. Dis ‘n voorreg om ‘n fantasieverhaal in Afrikaans te kan lees en ek hoop die skryfster kry die ondersteuning én erkenning wat sy verdien. Ek glo sy gaan ‘n hele klomp aanhangers werf. Ek is ook verheug om te verneem dat Die Vita Faktor die eerste boek in ‘n reeks is. Ek gaan beslis op die uitkyk wees vir die daaropvolgende boeke ook.

Louise Viljoen

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s