Kwiksilwer maak haar buiging

KWIKSILWER (1)

Die storie vir Kwiksilwer, die eerste boek in die Fynbos-reeks, het na my toe gekom in ʼn droom. Die onderwerp vir ʼn storie kom gewoonlik self by my aan voor ek nog die vorige boek voltooi het en hier was dit nie anders nie. Ek wou hier ʼn verhaal skryf oor ʼn moderne jong vrou wat reeds stewig in haar beroep gevestig is. Die eise wat die beroepswêreld aan enige werkende vrou stel is die kern van die storie. Die rol van sosiale druk, die verwagtinge van familie en vriende, en die eise wat vroue aan hulself stel word hier uitgelig. Die fyn voetwerk om ook plek te vind vir die liefde, romanse en ’n gesin is ʼn wesenlike vraag waarop elke vrou haar eie antwoord moet vind.

Theana Britz is ’n ambisieuse en suksesvolle joernalis by die gewilde tydskrif, Glans. Sy is op soek na daardie één storie wat haar tot op die hoogste sport by die tydskrif sal neem.  ʼn Onderhoud met Benjamin A Brandt, wêreldbekende rillerskrywer, kan dit vir haar doen. Daar is egter een probleem: daar is niks omtrent die geheimsinnige man bekend nie. Haar soektog neem haar op ʼn onverwagte reis na ʼn ongewone bestemming. Sy kom te staan voor die keuse tussen haar beroep en haar liefde vir ‘n man wat die sleutel hou tot alles wat sy begeer, maar wat nog altyd buite haar bereik was.

Ben Brandt laat hom nie maklik opspoor nie, want sy privaatheid deel hy met niemand nie; veral nie met joernaliste nie. Hy maak seker dat daar nêrens inligting is oor waar hy hom bevind nie en dat daar geen ander persoonlike inligting oor hom te kry is nie.

Sake raak egter baie ingewikkeld wanneer die skugter man en die verfynde Theana op die lughawe in mekaar vasloop. En eerste indrukke is blywend, of hoe?

Die boek is nou beskikbaar by:

https://www.amazon.com/dp/B01IF63EHQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s