Dit is goed vir die hart

Pearls canstockphoto6111406

Die inhoud van die skatkis van my hart groei daagliks. Ek werk elke dag om net die mooiste en die skoonste daarin te bêre. Die beste van alles is dat niks wat daarin is, ooit kan vergaan, verweer of verval nie, want dis tydloos. Niemand kan dit wegneem of wegsteek waar ek dit nie kan vind nie, want alles wat ooit van geweet is, geskryf en gelees is, is steeds daar. Ek dink graag daaraan as een oneindige poel sonder grense wat beskikbaar is vir my om weer en weer met my klein kruik te skep tot dit vol is.

Ek is so dankbaar vir die baie seëninge wat elke dag op my pad kom. Vir elke glimlag, vir elke sagte woord, vir elke klein toenadering of blyk van vriendskap.

Dat ek kan lees en skryf bly vir my een van die wondere van mens wees. Die woorde van skrywers deur die eeue is steeds ‘n bron van vreugde en inspirasie, en my skatkis word vol van hul nalatenskap.

Ek begeer om ook iets na te laat. Iets wat blywend is en wat dalk iemand anders se hart kan vul met vreugde, genot en ‘n gevoel van verkwik en verfris te wees, hand aan hand met opwinding en afwagting, met verwondering oor mense, die liefde, hartstog en die taal van die lyf en die hart.

Ek kyk met groot genot na elkeen van die vyftien boeke wat ek geskryf het. Ek druk elkeen van hulle aan my hart, want wat daarin staan, is nie net ‘n mooi storie nie. Dis ‘n verhaal van  groei en ontwikkeling, van deurdruk en deursettingsvermoë. Nie net van die karakters in my stories nie, maar dis ook getuie van my eie groeiproses as skrywer en die wilskrag om te doen wat ek gedring word om te doen. Elkeen van ons het unieke talente en ek leef myne uit deur te skryf en te deel met lesers wat dalk op soek is na iets vir die hart.

My heel nuutste boek, Kwiksilwer, is die eerste een in die Fynbos-reeks en die mooie Theana Britz se storie is klaar vertel, maar sy leef steeds voort in die res van die reeks, want sy is deel van ‘n familie. Ek het begin skryf aan die storie op 14 Mei 2016 en het die boek op Amazon.com gepubliseer op 14 Julie 2016. Ek kon daarin slaag om by my daaglikse doelwit te hou en het dit voltooi binne twee maande omdat die storie so dringend bly aanklop het.

Die tweede boek in die Fynbos-reeks is Tuiste vir my Hart en ek vorder flink met die skryf daarvan. Daar is alreeds 78 bladsye en 25 000 woorde geskryf. Die storie ontwikkel self en dring daarop aan om tot uiting te kom. Dis soos ‘n saadjie wat ontkiem – ek kan dit nie keer nie. Dit wil uit en dit wil lewe. Ek staan elke oggend op met nuwe inspirasie en ek is diep dankbaar.

Ek het my eerste boek in Augustus 2013 voltooi en het daarna die ander veertien geskryf en self uitgegee. Gaan loer gerus by https://rachelledubois.com/nuwe-boeke/ vir meer inligting. Die boeke wissel van liefdesromans- en novelles tot fantasieverhale/romanse.

Is dit vir my lekker? Is ek vervuld en tevrede? Ja, ek is en sou niks wou verander nie. Ek kom niks kort nie, ek wil niks meer hê nie. Ek begeer net een ding en dit is dat lesers my boeke sal lees en geniet.

Want ek het dit net vir jou geskryf.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s