Die klein vreugdetjies

Photo0087

Mens hoef nie na groot goed te hunker om vreugde en blydskap te beleef nie.

My besoeke aan my webtuiste hou vir my veel vreugde in. Ek kyk elke dag waar besoekers aan my blad vandaan kom en waarna daar gesoek word. Om te sien hoe lesers en belangstellendes vanuit Kanada, Amerika, Die Europese Unie, Duitsland, Namibië en ons eie mooi Suid-Afrika hier ‘n draai kom maak, laat my dadelik met ‘n huppel in my stap en ‘n glimlag op my bakkies.

Net so lekker is dit vir my om my boekverkope te sien toeneem op die grafiek wat Amazon.com so gaaf byhou. Daar sien ek hoeveel lesers uit baie ver plekke in die wêreld ‘n boek kom soek en dis nie lank nie, of dit wys op die grafiek.

Ek glo jy is nie teleurgesteld nie, en ek hoop jy sal weer en weer hierheen terugkom. Dis lekker om jou hier te ontvang.

Ek gee vir elkeen van julle wat hierheen kom vir geselskap, of wat kom soek na ‘n boek of inligting, hierdie roos uit my tuin.

Mag hierdie dag (of as dit nou nag is by jou) vir jou veel seën en baie vreugde inhou.

Rachelle

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s